За нас 

Начало » За нас

LM22, Фирма LM22 е специализирана в проектирането, конструирането и изграждането на съоръжения за индукционно нагряване и топене на метали. А също така, проектира и произвежда специализирани термо регулатори на базата на съвременни микро процесорни технологии за лабораторни и промишлени цели. Производствената база се намира в град Габрово.

Фирма LM22 е създадена през 1995 г . От 2005 присъства активно на пазара. От пролетта на 2006 г. участвува редовно във всички специализирани форуми и изложения, провеждани в България, като: Медикус Денто Галения - гр.Пловдив и Булмедика Булдентал в гр.София.

LM22 проектира, конструира и изгражда чрез собствени специалисти и в коопериране малки и големи съоръжения за индукционно нагряване и топене на метали, в металургията и ковашко - пресовата индустрия. Изгражда промишлени пещи в керамичното и стъкларско производство; при прахово боядисване. Проектира и произвежда специализирани термо регулатори на базата на съвременни микро процесорни технологии за лабораторни и промишлени цели.

Фирма LM22 извършва следните услуги: производство на зъботехническо и златарско оборудване, управление на температурни режими, изграждане на съоръжения за индукционно нагряване на черни и цветни метали, електросъпротивителни пещи за ковашко – пресовата индустрия и изграждане на промишлени съоръжения за индукционна закалка.

LM22: полимеризатори за пластмаса, парогенератори, електрополири, кастомати за леене, муфелни пещи, моделажни ножове за восък и др. Производствената база на фирмата се намира в гр.Габрово.


Затвори